Aller au contenu. | Aller à la navigation

Navigation

Navigation
Menu de navigation
Actions sur le document
Illustration de l'actualité - cliquer pour agrandir
Vous êtes ici : Accueil / Loisirs / Tourisme / Office de Tourisme / Nederlands / Evenementen / 2016 / Een warm onthaal in Picardisch Wallonië

Een warm onthaal in Picardisch Wallonië

    • Quand 26/06/2016 de 10:00 à 18:00 (Europe/Brussels / UTC200)
  • Ajouter au calendrier iCal

Met een lege maag kan men niet vertrekken!  U neemt een heerlijk ontbijt in een taverne bij de Archéosite® van Aubechies gelegen, ons vertrekpunt.

Eerste bezoek mogelijkheid: De Espace Gallo-romain van Ath. Een lekker aperitiefje, Muslum genoemd wordt er geserveerd bij uw aankomst. Hier kunt u het leven van onze verre voorouders ontdekken.

Enkele kilometers verder, ligt het « parc Mellifère van Moulbaix » in het midden van een dorpsfeest waar de bijen en hun honing aan de eer zijn. Dit is het gekozen moment voor een ambachtelijke lunch.

Zal u iets verder de Prinsen de Ligne tegenkomen? Wij naderen het kasteel van Beloeil omringd door zijn prachtige Franse tuinen (tweede bezoek mogelijkheid - gelieve het gekozen bezoek bij de reservatie en betaling te melden).

Dit aangenaam circuit eindigt met de Belthaine vuren op de Archéosite® van Aubechies (niet inbegrepen in de dagprijs). Dit groot feest voor de langste dag van het jaar te vieren plaats u terug 5000 jaar in het verleden. Traditionele muziek, ambachten en groot vuur op het einde van de avond.

Een speciale programma voor fietsliefhebbers met verschillende bezoeken in Aat en Beloeil voor de prijs van 22 € per persoon (ontbijt, lunch en één bezoek inbegrepen - Espace gallo-romain of kasteel van Beloeil).

Zie hier voor merdere inlichtingen.